1117 Budapest
Kőrösy József u. 17.
(+361) 209 4014
szinhaz@mu.hu

kávézó

MU Kávézó és kerthelyiség

Nyitvatartás:

Kedd - Péntek: 15.00 - 23.00 óráig

Szász

Szász Zsófia:

Átmenet/film változat

2021. június 11-13.

Online jegy

Tisztelt Közönségünk!

A veszélyhelyzet feloldásával lehetőségünk nyílt a működésünk folytatására. Három hónapnyi bezárás után a 2020/2021-es évad előkészületei elkezdődhetnek. Terveink szerint a március-május között elmaradt előadásokat ismét műsorra tűzzük szeptember-december között.

Sajnos a bezárás számottevő bevétel kieséssel járt, ezért a munkánk folytatásához szükségünk van az Önök segítségére is! Kérjük, amennyiben lehetőségük van rá, adományaikkal támogassák a MU és a színházban fellépő alkotók további működését a következőképpen: honlapunkon elérhetővé tesszük a márciusi, áprilisi, májusi műsorfüzetünket, ezzel dokumentálva, milyen előadások maradtak el, de megmutatva azt is, hogy többek között milyen előadásokkal várjuk Önöket az új évad első felében! Az újrakezdéshez mindenki hozzájárulhat úgy, hogy a MU bankszámlájára egy tetszőleges összeget utal, megjelölve a közleményben, hogy melyik alkotót/előadást szeretné támogatni a MU mellett. Az így felajánlott összegből fele-fele arányban részesül a színház, mint befogadó és a közleményben megjelölt alkotó/társulat/produkció, mint befogadott. A kapott adományokat az előadások (újra)forgalmazására használjuk fel közösen!

A MU Színház bankszámlaszáma, ahová az adományokat várjuk 2020. szeptember 18-ig:

DUNA Takarék Bank Zrt.: 58600551-11233369

Közlemény rovatba kérjük feltüntetni:

ADOMÁNY – (alkotó/társulat neve) – (előadás,produkció címe)

Az adományozókat pedig az évadban szeretettel várjuk majd egy rendhagyó színházi idegenvezetésre, később publikált időpontokban!

Köszönjük segítségüket!

MU Színház

Informatikai partner: